Over ons

Ed de Vaan, oprichter van Stop de Mug, heeft in de loop der jaren hard gewerkt aan zijn carrière in de horren. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector begon Ed vanuit huis in Drunen horren te maken, wat al snel te klein werd. Na meerdere keren verhuizen naar een andere locatie hebben we ons bedrijf uiteindelijk gevestigd op de Lipsstraat 5A in Drunen.

Op deze locatie beschikken we over een ruime werkplaats waar we het merendeel van onze horren zelf produceren. Dit stelt ons in staat om de kwaliteit van elk product te waarborgen en snel te reageren op de behoeften van onze klanten. Daarnaast hebben we een uitgebreide showroom waar u de kwaliteit van onze producten zelf kun ervaren en inspiratie kunt opdoen. Hier bent u uiteraard van harte welkom!


We zijn begonnen met alleen hordeuren en horramen, vandaar ook de naam "Stop de Mug". Echter hebben we ons assortiment inmiddels flink uitgebreid. Vandaar dat onze naam inmiddels is aangepast naar "DeVa - Stop de Mug". Onder deze naam zijn we totaalleverancier van alle soorten hordeuren, horramen, raamdecoratie en zonwering op maat.

 

Met ons team zorgen we ervoor dat u een tevreden klant wordt, bent en blijft. Daarom zetten we ons altijd in voor uitstekende klantenservice en producten van topkwaliteit tegen de juiste prijs.

 

Welkom bij DeVa - Stop de Mug