Screens

Wat zijn Screens?

Onze screens zijn ontworpen om het zonlicht te filteren en zorgen voor een aangenaam klimaat in uw huis of onder uw overkapping. We bieden diverse types screens aan, waaronder de standaard uitvoering en de populaire windvaste Rits-screens, ook wel zipscreens genoemd.

Screens op maat

Er zijn vele kleuren screendoeken verkrijgbaar in verschillende dichtheden, indien gewenst zelfs verduisterend. Afhankelijk van uw situatie, wens en zonzijde hebben wij altijd het juiste doek. U heeft de keuze uit handbediening, elektrische bediening met schakelaar, elektrische bediening met handzender of appbediening (Somfy IO).

De voordelen van screens 

Screens bieden een reeks voordelen die ze tot een uitstekende keuze maken voor zowel uw woning als een bedrijfspand. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  1. Effectieve Zonwering: Screens filteren het zonlicht en verminderen de warmte die uw huis binnenkomt, waardoor ze een effectieve manier zijn om uw huis koel te houden tijdens de warme zomermaanden.

  2. Behoud van Uitzicht: In tegenstelling tot traditionele gordijnen of jaloezieën, belemmeren screens uw uitzicht naar buiten niet volledig, terwijl ze nog steeds privacy bieden.

  3. Veelzijdigheid: Screens zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, en kunnen op maat gemaakt worden om aan uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren te voldoen.

  4. Duurzaamheid: Gemaakt van robuuste materialen, zijn screens ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en zullen ze vele jaren meegaan, waardoor ze een duurzame keuze zijn.

  5. Gemakkelijke Bediening: Met opties voor handbediening, elektrische bediening met schakelaar, handzender of appbediening, zijn screens gemakkelijk te bedienen voor iedereen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe rolhorren. Gratis meten en montage is inbegrepen!