Voorzethorren

Wat zijn voorzethorren

Onze voorzethorren zijn bijna altijd toepasbaar en kunnen aan de binnen- of buitenzijde worden gemonteerd, afhankelijk van de draairichting van uw kozijn. Deze horren kunnen naar uw keuze worden bevestigd door middel van wervels of scharnieren. Ze zijn gemaakt van subtiele maar degelijke aluminium profielen die zowel weerbestendig als onderhoudsvrij zijn. Deze horren zijn makkelijk te verwijderen, bijvoorbeeld om ramen te lappen, en zijn ook makkelijk schoon te houden.

 

Product kenmerken

  • Weerbestendig & onderhoudsvrij
  • Subtiele maar degelijke aluminium profielen
  • Gemakkelijk te verwijderen om bvb ramen te lappen
  • Makkelijk schoon te houden
  • Meerdere standaard kleuren leverbaar
  • Leverbaar in afwijkende vormen zoals trapeze, toog, spie

Onze voorzethorren zijn leverbaar vanaf € 90,- per stuk, inclusief BTW, gratis meten en plaatsen!

Voordelen van een voorzethor

Het grootste voordeel van onze voorzethorren is hun veelzijdigheid. Ze kunnen worden aangepast aan bijna elk type raam en zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren. Ze zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor ze bijzonder handig zijn voor seizoensgebonden gebruik.

Voorzethor op maat gemaakt voor uw ramen

We bieden op maat gemaakte voorzethorren aan, zodat u verzekerd bent van een perfecte pasvorm, ongeacht de afmetingen van uw raam. Onze voorzethorren zijn leverbaar in meerdere standaard kleuren en in afwijkende vormen zoals trapeze, toog, spie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe voorzethor. De horren worden gratis gemeten en geplaats!