Inzethorren

Hor voor draaikiepramen

Inzethorren zijn ideaal geschikt voor draaikiepramen en kunnen zonder boren of schroeven worden gemonteerd. Ze zijn gemaakt van subtiele maar degelijke aluminium profielen die zowel weerbestendig als onderhoudsvrij zijn. Deze horren zijn makkelijk te verwijderen, bijvoorbeeld om ramen te lappen, en zijn ook makkelijk schoon te houden.

 

De inzethorren zijn zéér geschikt voor draai-kiepramen, ze kunnen zonder boren of schroeven worden gemonteerd door middel van klemveren. Wij hebben meerdere types in ons assortiment, zodat we voor elk type kozijn het juiste product kunnen bieden. Zo gebruiken we bij houten kozijnen bijvoorbeeld aluminium profielen met een extra dunne flens, zodat uw kozijn perfect bedienbaar blijft.

 

Eigenschappen

  • Weerbestendig & onderhoudsvrij
  • Subtiele maar degelijke aluminium profielen
  • Gemakkelijk te verwijderen (bijvoorbeeld om ramen te lappen)
  • Makkelijk schoon te houden
  • Meerdere standaard kleuren leverbaar
  • Leverbaar in afwijkende vormen zoals trapeze, toog, spie

Onze inzethorren zijn leverbaar vanaf € 90,- per stuk, inclusief BTW, gratis meten & plaatsen!

Inzethorren op maat gemaakt

We hebben meerdere types inzethorren in ons assortiment, zodat we voor elk type kozijn, inclusief kunststof kozijnen, het juiste product kunnen bieden. We bieden ook inzethorren op maat aan, zodat u verzekerd bent van een perfecte pasvorm, ongeacht de afmetingen van uw raam. Onze inzethorren zijn leverbaar in meerdere standaard kleuren en in afwijkende vormen zoals trapeze, toog, spie. Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.