Plisséhor Raam

Wat is een Plisséhor?

Een plisséhor raam is modern, stijlvol en gemakkelijk te bedienen. Ze zijn aan de binnen- of buitenzijde te monteren, afhankelijk van de draairichting van uw kozijn. Het geplisseerde gaas vouwt zich, net als bij plissé hordeuren, mooi op wanneer u het plisséhor niet gebruikt, waardoor ze een subtiele toevoeging zijn aan uw raam.

Product Kenmerken

  • Weerbestendig & onderhoudsvrij
  • Hoogwaardig aluminium profielen
  • Gemakkelijk te openen om bijvoorbeeld uw ramen te lappen
  • Meerdere standaard kleuren leverbaar
  • Handig als u beddengoed wilt luchten

Onze Plisséhor ramen zijn leverbaar vanaf € 215,- per stuk, inclusief BTW, gratis meten en plaatsen!

Voordelen van een Plisséhor

Plisséhor ramen zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en stijlvolle oplossing om insecten buiten te houden. Ze zijn ontworpen om naadloos in uw bestaande raamkozijnen te passen, waardoor ze bijna onzichtbaar zijn wanneer ze correct zijn geïnstalleerd.

Het grootste voordeel van onze plisséhorren is hun gebruiksgemak. Ze kunnen eenvoudig worden geopend en gesloten, en het geplisseerde gaas vouwt zich netjes op wanneer de hor niet in gebruik is. Dit maakt ze bijzonder handig voor seizoensgebonden gebruik.

Duo Plisséhor: Raamdecoratie en Plisséhor in één

We bieden ook een combi-unit aan, die raamdecoratie en een plisséhor combineert in één product. Deze stijlvolle combinatie is voorzien van geplisseerd horrengaas en duette of plisséstof naar keuze. Dit product is zeer geschikt voor dakramen en naar buiten draaiende ramen, en zorgt voor een strak geheel.

 

  • Leverbaar vanaf € 315,- per stuk
  • Incl. BTW, gratis meten & plaatsen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe plisséhor raam. Gratis meten en montage is inbegrepen!