Rolgordijnen 

Wat zijn Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een traditioneel product en al jaren populair in vele interieurs. U bepaalt zelf de hoeveelheid licht en privacy, omdat u het rolgordijn op iedere gewenste hoogte kunt vastzetten. Met de rolgordijnen van DeVa - Stop de Mug kunt u zowel kiezen voor optimale verduistering als voor transparantie in combinatie met prachtig gefilterd daglicht. Een rolgordijn kan heel goed gecombineerd worden met overgordijnen.

De voordelen van Rolgordijnen

  • Rolgordijnen zijn de Ideale oplossing voor dakramen
  • Een rolgordijn is helemaal naar uw eigen wensen samen te stellen
  • Voor ieder budget zijn er rolgordijnen op maat 
  • Rolgordijnen zijn goed te combineren met overgordijnen
  • In combinatie met de juiste stofkwaliteit kan een rolgordijn in iedere ruimte hangen
  • De XL-uitvoering is zeer geschikt voor grote ramen

Rolgordijnen op maat gemaakt

Onze rolgordijnen zijn een prachtige toevoeging aan elk interieur. Of u nu op zoek bent naar een klassieke, moderne, rustieke of minimalistische stijl, onze rolgordijnen kunnen worden aangepast aan uw specifieke esthetische voorkeuren. Van subtiele neutrale tinten tot opvallende patronen, van transparante stoffen die zacht licht doorlaten tot verduisterende stoffen voor volledige privacy - de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe rolgordijnen. Gratis meten en montage is inbegrepen!