Muggen horren

Met horren kunt u uw woning of pand ventileren zonder last te hebben van ongedierte zoals muggen, vliegjes of wespen. Muggen horren zijn verkrijgbaar voor zowel ramen als voor deuren. Bij DeVa - Stop de Mug bieden we op maat gemaakte horren aan, waardoor we een naadloze oplossing creëren voor elke ruimte. Alle producten zijn ontworpen met aandacht voor comfort en gebruiksgemak. 

Verschillende soorten Horren

Plissé Hordeur

De Plissé Hordeur is een moderne oplossing waarbij gaas in de cassette vouwt. De hordeur is drempelvrij en kan niet dichtklappen.

Scharnierende Hordeur

De Scharnierende Hordeur is erg robuust. De hordeur heeft geen drempel en is leverbaar met kattenluik.

Inzethor

Inzethorren worden gebruikt bij draaikiepramen en kunststof kozijnen. Een Inzethor valt niet op en is makkelijk in gebruik.

Voorzethor

Een Voorzethor is een handige oplossing vanwege de brede toepasbaarheid. Wordt voorzien van wervels of scharnieren.

Rolhorren

Een rolhor is onopvallend door de kleine cassette en werkt oprol vertragend. O.a. ideale oplossing voor uw dakraam (ook Velux).

Combiframe

Plisséhor raam

Plisséhor ramen zijn gemaakt van een stevig frame met geplisseerd gaas. Leverbaar zowel horizontaal als verticaal uitschuifbaar

Horren van Deva - Stop de Mug

Deva - Stop de Mug is uw vertrouwde leverancier in horren. Gezien de grote variëteit aan opties kan het kopen van horren een uitdaging zijn. Daarom komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken en de horren zelf op te meten. De horren worden op maat gemaakt en vervolgens geplaatst door onze monteurs. Zo voorzien we u van kwaliteit producten die jaren lang meegaan. Zo kunt u het langst genieten van frisse lucht zonder muggen, insecten of ander ongedierte. 

Ons werkgebied

Bij Deva - Stop de Mug, streven we ernaar om u de best mogelijke service te bieden. Daarom beperken we ons werkgebied tot bepaalde plaatsen om ervoor te zorgen dat we onze klanten effectief en efficiënt kunnen helpen. We zijn trots op onze lokale aanwezigheid en begrijpen de specifieke behoeften van onze klanten in de volgende regio's:

Drunen, Elshout, Waalwijk, Kaatsheuvel, Vlijmen, Bokhoven, Haarsteeg, 's-Hertogenbosch (of Den Bosch), Oud Heusden, Heusden, Rosmalen, Engelen, Hedikhuizen, Vught, Hedel, Kerkdriel, Wijk en Aalburg, Veen, Nieuwkuijk, Giersbergen, Cromvoirt, Helvoirt, Den Dungen, Schijndel, Sprang-Capelle, Heesbeen, Herpt, Drongelen, Doeveren, Genderen, Nederhemert, Eethen, Waspik, Dongen, Empel, Loon op Zand, Groote Wielen, Berlicum, Middelrode, en St. Michielsgestel. 

Staat uw woonplaats er niet tussen? Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.