Rolluiken

Wat zijn rolluiken?

Rolluiken zijn niet alleen functioneel, maar ook een waardevolle aanvulling voor uw woning. Ze bieden verbeterde isolatie, meer privacy en een verhoogde veiligheid. Onze op maat gemaakte rolluiken zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en standaardkleuren, en kunnen naar wens worden uitgerust met verschillende soorten lamellen.

Rolluiken Kopen

We bieden een scala aan rolluiken om aan uw unieke behoeften te voldoen. Kies uit extra hoge, extra lage, of extra harde lamellen, en selecteer de vorm van uw bovenbak – afgeschuind, halfrond, of kwartrond. Of u nu rolluiken zoekt voor extra isolatie, privacy of veiligheid, wij hebben de oplossing die bij uw situatie past.

Handbediende en Elektrische Rolluiken

Kies voor het gemak van onze handbediende rolluiken, of geniet van het ultieme comfort met onze elektrische rolluiken. Met de elektrische optie kunt u uw rolluiken bedienen met een schakelaar, handzender of zelfs via een app (Somfy IO). Het toevoegen van automatisering aan uw rolluiken maakt het openen en sluiten een gemak en er hoeft geen door de muur aangebracht te worden.

Rolluiken op Maat

Onze rolluiken worden op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw woning. Wij kunnen rolluiken leveren voor elk type raam of deur, en met onze ruime keuze aan kleuren en stijlen, vindt u gegarandeerd het rolluik dat bij uw smaak past. Kom de verschillende modellen bekijken in onze showroom of vraag hier eenvoudig een offerte aan.