Lamelgordijnen

Wat zijn Lamelgordijnen

Onze lamelgordijnen (verticale lamellen) zijn een ideaal product voor grote raampartijen. Ze filteren het daglicht prachtig en bieden privacy wanneer ze gesloten zijn. Bovendien houden ze minder stof vast dan horizontale jaloezieën en zijn ze eenvoudig te reinigen.

De voordelen van lamelgordijnen

  • Lamelgordijnen zijn zeer geschikt voor grote ramen
  • Leverbaar in diverse materialen; aluminium, stof, screendoek en kunststof
  • De lamellen kunnen op verschillende manieren opgehangen worden: links, rechts, in het midden of aan beide kanten
  • Lamelgordijnen op maat zijn de perfecte keuze voor schuine ramen
  • Door een antistatische behandeling zijn de lamelgordijnen stof- en vuilafstotend en daarmee gemakkelijk in onderhoud
  • Lamelgordijnen hebben een lange levensduur
  • Ook te gebruiken als scheidingswand

Flexibiliteit van lamelgordijnen

Een van de meest opvallende eigenschappen van lamelgordijnen is hun flexibiliteit. De verticale lamellen kunnen individueel worden gedraaid om de hoeveelheid licht die binnenkomt nauwkeurig te regelen, waardoor u de perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht kunt vinden. Bovendien kunnen ze volledig worden opengeschoven voor een onbelemmerd uitzicht, of gesloten worden voor volledige privacy. Deze flexibiliteit maakt lamelgordijnen een uitstekende keuze voor ruimtes waar u gedurende de dag verschillende lichtniveaus nodig heeft, zoals woonkamers en kantoren. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en materialen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan elke interieurstijl.

Neem Contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe lamelgordijnen. We meten en plaatsen gratis!